Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Забраниха на „Славия" 3 поредни победи



Ключови думи:
30 Ноември 2006, Четвъртък


Автор: Иван Недялков
Източник: вестник Фактор

По правилник премията за тях е 2000 лв. при две и реми - 700 лв., футбулистите са осигурени на минимална заплата

    В „Славия" осигуряват повечето футболисти на минималната за страната заплата от 160 лева, стана ясно след проверка на "Фактор". Президентът Венцеслав Стефанов и помощниците му явно са решили да действат по този хитър начин - за да не плаща високи осигуровки, без да се замислят за последствията, които рефлектират върху играчите на най-стария столичен клуб. Последният случай, в който футболист на „Славия" се "опари" от това, бе преди месец. Защитникът Петър Кюмюрджиев направи няколко отчаяни опита да си купи лаптоп, но удари на камък. Бранителят на "белите" се пробва да вземе на лизинг една от най-новите технологии за връзки с външния свят, но бе отрязан от не една родна банка. След като представил документ за доходите си от последните шест месеца, бургазлията получил отказ на секундата, защото му е ниска заплатата. Крайно разочарован от случката, Кюмюрджиев решил да събере някой лев и да закупи лаптопа в кеш. Политиката, която прилагат шефовете на „Славия", е масово разпространена в родните клубове, особено в провинцията.



    "Белите" ползват подобни методи и при премирането на играчите си. Клубният правилник гласи, че при три поредни победи в шампионата футболистите, взели участие в двубоите, трябва да получат по 2 000 лева. През този полусезон станахме свидетели на две серии от по две победи на "белите", които бяха прекъсвани от "странни" ремита. На "Овча купел" веднага се заговори, че шефовете на клуба са наредили на подчинените си да не записват по три поредни успеха, за да не им се налага да изплащат премии по тази точка от правилника. А за две победи и равенство в третия мач на футболистите се полагат 700 лева. След като „Славия" се справи последователно с „Ботев" (2:0) и „Берое" (2:1), се стигна до реми 1:1 с „Локо" (Сф) в мач, в който славистите много не се напъваха да вкарат победен гол. Последваха успехи над „Черноморец" (4:0) и „Вихрен" (3:1), след което настъпи кулминацията в Дупница. "Белите" завършиха само 2:2 с „Марек", след като домакините останаха с 9 души 30-ина минути преди края на двубоя. Така през целия есенен полусезон „Славия" нито веднъж не направи силна поредица.

Информацията може да послужи за тотоманиаците през пролетта.


Прочетено: 1649 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
ГРАФИЛА 2009, Бургас Парк в Бургас, Младежки дом Старото пристанище Професионални Кокили!!! Стив и аз Менструална чашка MeLuna Във висините Финансова помощ за бедните Бургаският мост през 2011 г. Мебелна Фабрика ДИЕЗ На Вая Фонтанът на
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development